Web-kamera

EFLA

Kiitotie kaksviis ry

TyŲtjšrventie 25 15880 Hollola

Velleri Friman   0400 716 140

 
 

K25 koulutus , Nyt myös ilmailun teoriat nettikurssina!! Soita 0400 716140

 

Lupakirjakoulutus uusille harrastajille. Koulutuksen tavoitteena ultrakevytlentäjän lupakirja, jossa 48 tuntia teoriaa ja vähintään 25 lentotuntia. Vaaditaan normaali terveys. Silmälasit eivät ole esteenä harrastajille, mikäli näkökyky on korjattavissa laseilla normaaliksi.

Esittelykoulutus on parin tunnin mittainen koulutusosio johon voit pienellä kustannuksella lähteä mukaan ja katsoa millaista ultrakevytlentäminen on. Sisältää lyhyen teoriakoulutuksen jonka päätteeksi esittelylento. Kätevä myös lahjaksi yksityishenkilöille sekä yrityksille asiakas- ja henkilökuntatapahtumiin.

Harrastajille lisämahdollisuuksia

Ultrakevytlentämisen harrastajana sinulla on K25:n piirissä mahdollisuus kehittyä harrastuksessasi.
Ensimmäinen etappi on oikeus kuljettaa matkustajia johon vaaditaan 35 lentotunnin kokemus ja lentokoe.

Vesilentokelpuutus oikeuttaa lentämään kellukekoneilla jolloin saat käyttöösi tuhansien järvien muodostamat lentokentät.

Talvella jäätyneet järvet mahdollistavat saman suksivarusteisella koneella.

Lupakirja on pidettävä myös voimassa lentämällä riittävästi tai kertaamalla taitoja lennonopettajan kanssa. Kerhossamme tällaiset täydentävät ja turvallisuutta lisäävät lisäkoulutukset järjestyvät vaivattomasti. Ilmailussa tarvitaan myös erilaista eroavuuskoulutusta ja tyyppikoulutusta kaluston ja sen varustuksen vaihtuessa. Kaikki tämä on hyvää lisämaustetta harrastuksessa kehittymiseen.

Kokeneen lentäjät hakeutuvat usein lennonopettajakurssille. Lennonopetus on harrastuksen kehittynyt muoto, johon yltävät vain parhaat. K25 tekee yhteistyötä Suomen Urheiluilmailuopiston lennonopettajakoulutuksen kanssa.

Koulutuspäällikkö:                           
Kurssijärjestelyt: Veli Matti Friman 0400 716140

 

 
Mainokset


 
Uutiset

Vesivehman ilmailupšivš 17.06.2017